Boende

Bo i lägenhet i Barcelona

Varför inte uppleva Barcelona på ”gatunivå”? Du vet inte vad ett boende i en privat lägenhet kan innebära i form av upplevelse. Istället för det opersonliga hotellrummet, köper du middagsmaten tillsammans med hemmafruarna i Gotiska kvarteren, sopar av balkongen och hejar pa granntanten eller lyssnar till grannens operasång eller gitarrmusik (vi får hoppas att den är av kvalitet). Ett boende i privat lägenhet innebär en integrering i Barcelonas samhälle, att visa respekt och ta seden dit man kommer, men det innebär också strålande möjligheter att verkligen lära känna denna fantastiska stad. Och, dessutom, du har privatliv, bekvämlighet och frihet. Se på de olika alternativen vi har och boka in ditt boende med oss.

Vi har jobbat för att få en websida med större bilder och bättre presenterad information. Du hittar numera våra lägenheter här: www.avenidaapartments.com

1201

Vi har senaste året satsat på Poble Sec och har inte mindre än 6 lägenheter där, 4 för turister och 2 för längre uthyrning.

 

 

18small

16small17small20small

22small

10small

 

 

 

Turistlägenheter: Piquer – Tapioles – Blasco de Garay – Vallhonrat 

Längre vistelser: Margarit – Pedreres

Vill ni veta mer om dessa lägenheter, följ ovan inlagda länkar, eller skriv till oss. Vill du se hela utbudet, klicka här.

En reaktion till “Boende”

  1. Hej, jag rekommenderar er varmt att bo i lägenhet i Barcelona. Det är annorlunda, per personligt, ni kommer mer in på staden och folket som bor där och det är billigare. Vill du veta mer, skriv till mig: pia@avenidamedia.com.
    MVH Pia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s