Restaurang Bestial

När jag kom till Barcelona blev Bestial snabbt en av mina favoritrestauranger. Utsökt mat, service och atmosfär! I Bestial har jag definitivt hittat ett ställe som jag kommer återvända till många gånger.

Jag fick restaurangen rekommenderad, och den är väl värd ett besök. Bestial gör sig allra bäst under sommarmånaderna tack vare sitt läge vid havet och den underbara uteserveringen. Restaurangen ligger på en sluttning vid stranden nere vid Port Olímpic. Restaurangens uteservering, med sina olika platåer, är det bästa med Bestial, förutom maten förstås.

Högst upp finns en bar där man kan köpa en drink efter maten eller medan man väntar på bord. Personligen tycker jag att ljussättningen i en restaurang är viktigt för helhetsintrycket, och här har Bestial verkligen lyckats. Bestial är en mycket stilren och minimalistisk restaurang, och detta märks inte minst inomhus. Restaurangen är näst intill lika trevlig inomhus, varför Bestial passar bra att besöka även på vintern.

Maten är medelhavsinspirerad med en tydlig touch av det italienska köket, och är vackert upplagd på stora tallrikar med konstnärliga motiv. Priserna ligger på en mellannivå, men man bör veta att portionerna är ganska små. Är man hungrig bör man därför överväga två eller tre rätter. Pastarätterna, som är mina personliga favoriter, är att rekommendera!

Sammanfattningsvis tycker jag att Bestial ger en känsla av stil och klass, men har ändå en avslappnad atmosfär tack vare sin härliga uteservering och sitt strandnära läge.

Bestial är en populär restaurang, så jag rekommenderar att boka bord oavsett veckodag.

Susanna Friström

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s